Ekologická výroba potravín

Paradajky pestované v skleníkoch družstva GreenCoop. [EURACTIV Slovensko/Marián Koreň]

V najnovšej špeciálnej sérii článkov sa pozrieme na to, ako sa rozširuje ekologické poľnohospodárstvo v EÚ, ako v ekologizácii výroby potravín pomáha spájanie síl farmárov a ako zmierňovaniu klimatickej krízy môže prispieť spájanie poľnohospodárskej činnosti s lesníckou.

 

Partner témy

O téme Poľnohospodárstvo môžeme písať aj vďaka našim partnerom. Ich podpora umožňuje portálu EURACTIV Slovensko investovať odborné kapacity do širšieho a hlbšieho pokrývania vývoja európskych a národných politík a dôležitých tém. Redakčný obsah portálu EURACTIV Slovensko je nezávislý od názorov jeho podporovateľov.

Spolufinancované Európskou úniou

Spolufinancované Európskou úniou. Vyjadrené názory a stanoviská sú však len názormi a stanoviskami autora(-ov) a nemusia nevyhnutne odrážať názory a stanoviská Európskej únie. Európska únia ani orgán poskytujúci grant za ne nenesú zodpovednosť.