Konferencia, výstava, drony a startupy – Tech Summit & Gadget Expo

„Sme na prahu zmien, Zmien technologických, ale aj zmien osobnostných a  spoločenských.“ hovorí David Čajko, zakladateľ a organizátor Tech Summit and Gadget Expo Bratislava. „Cieľom konferencie je zapísať na mapu V4 Slovensko práve v období jeho predsedníctva Rade EÚ ako inovatívnu krajinu, ktorá vďaka špičkovým inovátorom a spoločnostiam, ktoré sú súčasťou inovačného ekosystému, vie trendy nielen dobiehať, ale ich aj sama vytvárať.“

Dvojdňová konferencia TECH SUMMIT sa bude konať 11. – 12. mája 2016 v hoteli Holiday Inn Bratislava pod záštitou Ministerstva hospodárstva SR. Jej súčasťou bude výstava zameraná na strategické technológie v oblasti digital economy. Hlavným cieľom je predstaviť nové technológie v celej šírke oblasti ekonomiky, ale aj v rámci „internetu vecí“, ktorých aplikácie výrazným spôsobom smerujú k možnej transformácii hospodárstva krajiny. V akejkoľvek oblasti ekonomiky, či ide o oblasť podnikania, marketingu, zdravotníctva, vzdelávania, alebo dopravy, sú potrebné inšpirácie nových technológií pri hľadaní riešení jedinečných situácií a problémov, s ktorými sa inovátori denne stretávajú.

V časti Expo sa môžete tešiť, aj na 3D tlačiareň Quadron 1001 – najväčšiu kancelársku tlačiareň na svete, ktorá Vám dokáže vytlačiť nové topánky; alebo na európsku premiéru systém VR – virtuálnej reality –  Oculus Rift, či na leteckú dron show Uavonic a mnohé ďalšie prekvapenia…

Tešíme sa na Vás aj v paneloch, ktoré budú o Business Inteligence, Jednotnom digitálnom trhu, Smart City, Smart industry, Vzdelávaní, Digitálnom exporte, Vede a Marketingu. Kompletnú agendu a panelové diskusie si môžete pozrieť TU

Okrem toho je pre Vás pripravený aj špeciálny startupový panel, v ktorom sme spolu s partnerom startitup.sk pripravili témy:

Ženy v slovenských startupoch: Lucia Kubinská (inhiro), Katka Klinková (Staffino), Veronika (localization guru)

Ako na úspešný crowdfounding s Marekom Schweigertom (Shield)

Investovanie do startupov prostredníctvom crowdfundingu – Andrej Wallo (Conda), Michal Nešpor alebo Daniel Gašpar(Crowdberry)

Coworkingový biznis na Slovensku – Marek Zámečník (ex RubixLab)

Čo hľadajú slovenskí investori v startupoch? Jaroslav Lupták (Neulogy), Viktor Mikulášek (Launcher)