O2 zvoláva do predajní. Zákazníci pripravení na 4G neodídu bez darčeka

Vizual 1

PR SPRÁVA / O2 zvoláva do predajní. Zákazníci pripravení na 4G neodídu bez darčeka.

• Už státisíce zákazníkov vyskúšalo bezplatné testovanie 4G siete s 5 GB dát zadarmo.
  • Zákazníci pripravení na 4G môžu získať ďalších 5 GB zadarmo

4G LTE sieť od O2 je na operátoskej špičke už od jesene minulého roka a aktuálne sa v jej pokrytí nachádza už takmer 94% obyvateľov Slovenska. Na to, aby ju zákazníci mohli naplno využívať, potrebujú mať okrem 4G smartfónu a jeho nastavenia aj 4G SIM kartu. O2 chce zákazníkom s nastavením 4G pomôcť, a preto ich pozýva do predajní, kde si môžu svoju pripravenosť na 4G nechať skontrolovať a prípadne aj nastaviť.

Státisíce zákazníkov využilo doteraz bezplatné testovanie 4G siete od O2 s dátami v objeme 5 GB. Na to, aby zákazník mohol používať 4G sieť, však nestačí len byť v jej pokrytí. O2 preto odporúča všetkým, ktorí sa chcú pripojiť do 4G siete, aby sa v júli zastavili na ktorejkoľvek predajni a získali do 4G siete prístup. Navyše zákazníci, ktorí budú pripravení na 4G rýchlosť, čiže budú mať 4G SIM kartu a dobre nastavený 4G smartfón, získajú 5 GB dát bezplatne. Tí, ktorí si priamo na predajni kúpia aj 4G zariadenie, dostanú aj darček navyše.

„Práve hardvér mnohým zákazníkom bráni využívať výhody rýchlej 4G siete. Ešte stále totiž vyše tretina našich zákazníkov nepoužíva 4G smartfón,“ hovorí Tereza Molnár, hovorkyňa O2 Slovakia.

Roadshow Mobilná obývačka

Zákazníci budú mať počas júla možnosť navštíviť aj mobilné obývačky O2 v rôznych slovenských mestách. V mobilnej obývačke bude taktiež možné skontrolovať, či zákazník využíva 4G sieť naplno a získať aj darček.

Pre jednotlivé zastávky roadshow sledujte FB stránku „O2 SK“.